dimarts, 15 de maig del 2018

CELEBREM SANT JORDI A L'ESCOLA



Durant la setmana del 23 d'abril els nens i nenes de I3 vam celebrar Sant Jordi. Uns dies abans les nostres mestres ens van explicar la llegenda, on un cavaller salvava a una princesa de ser devorada per un drac i que de la seva sang floria un bonic roser. I una narradora de contes, la Rosa Fité, va venir a explicar-nos amb titelles el "Conte de la granoteta": una granota molt xerraire, que no parava de parlar i que els seus amics no volien estar amb ella perquè els dóna mal de cap,... Però al final, tot es soluciona i fan una bona colla d'amics.
El mateix dia 23, vam rebre el regal de llibres nous per a la biblioteca de la classe. Que xulos!! També van venir els nois i noies de 6è a explicar-nos la llegenda. Va ser molt divertit perquè anaven disfressats i interpretaven molt bé els seus papers! I a la tarda, vam fer l'intercanvi de llibres. Un munt de llibres per mirar i triar, era difícil decidir-se per un de sol!
Al dia següent, vam anar junts al SUM per veure l'obra de teatre que, algunes mestres, ens havien preparat. Vam riure molt i al final vam cantar i ballar la cançó de "Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac". 
I dijous a la tarda vam fer l'entrega de premis dels Jocs Florals. Ja heu vist que bé que hem dibuixat els personatges de la llegenda! Aquests van ser els guanyadors:
                                               - Sofia Hu de la classe de les Abelles.
                                               - Laia Díaz de la classe de les Formigues.
                                               - Lluc Pujol de la classe de les Papallones. 
                                                         Moltes felicitats a tots i totes!!
































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada